library

НАУКОВА БІБЛІОТЕКА ДНУ

logo dnu
fon2

CSS Menu On Top Css3Menu.com

 

 

eng ru

30.12.2020__________

Щиро дякуємо усім, хто протягом року підтримував нашу бібліотеку!

Особливо нашим численним дарувальникам, чиє шанобливе ставлення до книги сприяло якісному поповненню фондових колекцій. Понад 1000 наукових та художніх видань з’явилися на книжкових полицях завдяки державним організаціям, місцевим закладам та приватним особам.
Незважаючи на складні умови року 2020, кожна зустріч на теренах бібліотеки, несподівані сюрпризи у вигляді книжкових посилок надихали нас на подальшу роботу та вселяли віру у краще майбутнє бібліотеки.
Поточний рік починався і закінчується благодійними акціями Українського інституту вивчення Голокосту «ТКУМА», Першого музею АТО (м. Дніпро), Українського інституту національної пам'яті, Дніпропетровського національного історичного музею, організації Noosphere (м. Дніпро), Дніпропетровської обласної бібліотеки та приватними дарунками від професорів: С. Світленка, В. Демченка, О. Хамініча, О. Журби, І. Кочергіна, Л. Зеленської; доцентів А. Пасько, О. Репана, І. Кропивко, В. Манюка, О. Чепурка та багатьох інших. Певний внесок у оновлення фондів зробили і співробітники бібліотеки: Н. Ніколаєвська, Т. Коваленко, Л. Халюзова, С. Васильєва та інші.
Вітаємо усіх з прийдешніми святами та бажаємо здоров’я, нових досягнень, непохитної віри, надії та безмежної любові, а також здійснення усіх ваших планів та задумів!

Із Новим роком, любі друзі!
Хай він почнеться в білій смузі,
І світлі будуть його дні,
Щасливі, добрі та ясні!

1

2

facebookyoutube instagram


Web of Science
Scopus
springer

DW
dpa

razumkov