library

НАУКОВА БІБЛІОТЕКА ДНУ

logo dnu
fon2

CSS Menu On Top Css3Menu.com

 

 

ru eng

3.02.2019__________

До уваги користувачів читального залу природничих, технічних і економічних наук!

Наукова бібліотека запрошує всіх бажаючих ознайомитися з журнальною експозицією, представленою в читальному залі природничих, технічних і економічних наук (кім. 419).
Виставка «На допомогу вчителю» розповість про психічне і психологічне здоров'я дітей різного віку. На сторінках журналу «Здоров'я жінки в Україні» читачі знайдуть відповіді на багато питань, пов'язаних з вихованням дітей. Кваліфіковані психологи розкажуть батькам і вчителям як допомогти дітям у різних ситуаціях, підвищити самооцінку, виробити самостійність і вміння прислухатися до інших. І тоді будь-які труднощі будуть подолані! Шедеври кондитерського мистецтва, а також особливості національної кухні деяких країн представлені на виставці «Смачного». Інформація журналу «Здоров'я» приверне увагу читачів вишуканими рецептами, допоможе сервірувати святковий стіл і розкриє секрети деяких кулінарних рецептів. Увагу жінок будь-якого віку приверне виставка «Стадіон здоров'я». Рубрики «Тіла хранитель», «Фітнес-клуб», «Краса і фітнес» в журналі «Здоров'я» дають поради, як скорегувати фігуру з бездоганними формами завдяки спеціальним комплексам вправ, виробити гарну поставу і граціозну ходу, позбутися від надлишків підшкірного жиру і змінити себе на краще.
Виставка «Наші домашні улюбленці» відповість на питання: «Що спільного між нашим здоров'ям і домашніми тваринами?» Журнали «Екологія і життя», «Юний натураліст», «Здоров'я», «Екзо» представлять увазі читачів цікаві і пізнавальні статті про різних домашніх тварин і про їх цілющий вплив не тільки на душу, але і на тіло людини.

facebookyoutube instagram


Web of Science
Scopus
springer

DW
dpa

razumkov