library

НАУКОВА БІБЛІОТЕКА ДНУ

logo dnu
fon2

CSS Menu On Top Css3Menu.com

 

 

ru eng

19.12.2018__________

Журнальна експозиція читальної зали природничих, технічних і економічних наук

Наукова бібліотека запрошує всіх бажаючих ознайомитися з журнальної експозицією, представленої в читальній залі природничих, технічних і економічних наук (ком. 419). Журнальна експозиція включає 4 розділи.

1) Сторінками журналів

На виставці представлені журнали, зміст яких цікавий і пізнавальний. Журнал «Всесвітній огляд» ознайомить читачів з дивовижним і прекрасним світом ювелірних виробів. Журнал «Здоров'я» розкаже як створити вишуканий декор новорічного свята, а також допоможе скласти святкове меню. Журнал «Ліза» в рубриці «Смачного» поділиться з читачами рецептами своєї кулінарної колекції, розповість «де варто побувати» і запросить в захоплюючу подорож по країнах і континентах, розкриє секрети здоров'я і краси і порадить як цікаво зустріти новорічні свята.

1

2) Наукова мозаїка

Рубрика «Речі і речовини» в журналі «Хімія і життя» розповість про походження, властивості та застосування в промисловості і повсякденному житті паперу, скла, кераміки, різних тканин, виробів з металу і мінералів.

2

3) Епоха і особистість

Виставка розповідає про життя, діяльність і творчі здобутки в галузі науки, мистецтва і літератури людей різних країн і епох.

3

4) Корисні поради

Розділ виставки «Наш дім» розповість як створити затишну атмосферу будинку: облаштувати кухню, використовуючи сучасні технології, дитячу кімнату, зону комфорту і безпеки. Розділ «Поради фермеру» допоможе як працівникам сільського господарства так і власникам присадибних ділянок. Корисні поради і рекомендації ви знайдете в журналах «Будинок, сад, город», «Сучасне птахівництво», «Присадибне господарство», «Садівництво», «Захист рослин», «Зберігання і переробка зерна».

4

facebookyoutube instagram


Web of Science
Scopus
springer

DW
dpa

razumkov